Kaibosh ønsker deg velkommen til GRATIS konsert og hygg i Prinsens gate. 

Vi lover god og hyggelig stemning med lokale artister og litt kaffesnacks.

Arrangementet er støttet av Oslo kommune via initiativet ReStart Oslo 2021. 

Vi følger smittevernsforskriftene fra FHI.


Vi vil også streame arrangementet live via vår instagram konto: @kaibosh_co 

Følg oss der og nyt musikken med en varm kopp kaffe fra sofaen.

Marie Noreger

Marie Noreger er en 23 år gammel Norsk artist som skriver musikk i landskapet RNB/ Neo-Soul. Marie vokste i en veldig kunstnerisk og musikalsk familie, så hun har vært omgitt av kreativitet og estetikk gjennom hele barndommen noe som gjør at hun legger stor vekt på en sterk enhet bestående av musikken og hennes visuelle utrykk. 

Hun er signet til det trønderske labelet Tight Music i samarbeid med Labelservice The Orchard. Singlene Adore og Bullshit In Disguise ble også pumpet tungt på NrkP3 etterfulgt av en strålende anmeldelse av EP’n Gravity.

Hun slipper en ny EP i mai 2022.

Rick Grove

Etter å ha vært gitarist i ulike band, fant Eirik til slutt ut at å skape et soloprosjekt var et uunngåelig utfall. Under navnet Rick Grove dykket han ned i verden av terapeutisk låtskriving sprunget ut av guilty pleasures, amerikansk nostalgi, hjertesorg og dagdrømming. Han ble raskt tatt under vingen til Mikhael Paskalev, og de bestemte seg like etterpå for å lage et album.

Plata er spilt inn live med band og skal gis ut på Braveheart Records i 2022.

Beharie

Beharie er en ung, gammel sjel i et særegent uttrykk som balanserer mellom identitetssøking og selvstendighet. Med inspirasjon hentet fra artister som Michael Kiwanuka, Moses Sumney, Fleet Foxes og Leon Bridges, skaper Beharie en musikalsk verden som trekker tråder mellom råskapen og historien til soulen, blandet sammen med melodiøse og eksperimenterende linjer fra pop, indie og singer-songwriter-sjangeren.


PROGRAM

13.30

14.10

14.45

Rick Grove

Marie Noreger

Beharie