Kaibosh ønsker deg velkommen til konsert og hygg på Grünerløkka. 

Vi lover god stemning og gode tilbud til deg som stikker innom denne fine september-lørdagen.ARTISTER


Ann Weberg

Oslo-baserte Ann Weberg er en R&B artist med en lidenskap for dype soundscapes og sjelfulle vokaler. Musikken hennes er melodisk og følelsesmessig drevet, da artisten har utviklet en personlig og innsiktsfull tilnærming til låtskrivinga hennes.

Stian & Dirtyhans (Mutual Intentions)

Stian Stu og Dirtyhans er de kreative skaperne av musikkollektivet Mutual Intentions. De tar med seg et mangfold av gode vibber til scenen på lørdag! Du kan forvente R&B, soul, jazzfunk og house. Finn noe å drikke på, og nyt folkelivet mens disse to erfarne DJene fikser soundtrackt ditt for dagen.


Beharie

Beharie (Christian Beharie) er en ung, gammel sjel med et særegent uttrykk som balanserer mellom identitetssøking og selvstendighet. Den såre vokalen er krydret med himmelske vokalharmonier, og befinner seg dypt inne i indie-/soul-landskapet. 


Tomás Silva Rivas (DJ)

Chilensk født og Oslo -baserte, Tomas Silva, er resident DJ på The Villa hvor han driver sitt eget klubbkonsept - 88 Blokka, i tillegg til å jobbe som stylist og art director i motebransjen. Han jobber kontinuerlig med å lage en unik sound, med fokus på minimal og minimal techno hvor kombinerer han en mørk og dyp atmosfære mens han fortsatt opprettholder en groove. 

SUPER GJESTEARTIST!


Program:

13:00 - 13:30 Ann Weberg

13:45 - 15:45 Stian & Dirtyhans (Mutual Intentions)

16:00 - 16:30 Beharie

16.45 - 18:15 Tomás Silva Rivas (DJ)

18:30 - 19:00 Gjesteartist


Det vil også være markedsdag på Løkka denne dagen i regi av Visit Løkka, Ransel Produksjon og Handmade in Norway. 


Arrangementet er støttet av Oslo kommune via initiativet ReStart Oslo 2021. Vi følger selvsagt smittevernsforskriftene fra FHI, og gjennomfører arrangementet i samråd med Bydelsoverlegen.


Ta gjerne kontakt på lokka@kaibosh.com ved eventuelle spørsmål!