KAIBOSH SOCIAL med Fysiofit.

23. november 17.30 - 18.30

Event i butikk eller strøm det på nett

Hjemmekontor, hyttekontor, sengepult, kjøkkenbordpult...... i halvannet år har vi åpnet øynene for nye måter å jobbe på som vi ikke visste fantes, og som ikke nødvendigvis har gjort kroppen og øynene våre noen tjenester. Selv om vi begynner å vender sakte men sikkert tilbake til kontoret, aner de fleste av oss ikke hva vi driver med når vi installerer oss på hjemmekontoret. Derfor har optikeren vår Bodil teamet opp med fysioterapeut Espen Kolderup for å gi deg all info du trenger om hvordan en ideell arbeidsplass ser ut. Bli med til butikken vår i Bergen eller online, og la oss ta kroppen og øynene dine med til et bedre sted.

15% rabatt på briller med styrke

Alle som bestiller synstest får 15% rabatt på briller med styrke. Gjelder også de som deltar på Livestream - bruk koden Fysiofit i informasjonsfeltet når du bestiller time.

 Positurperfeksjon med Espen

Fysioterapeuten Espen fra Fysiofit gjør deg til et opplyst orakel om:

  • Kontorergonomi - utnytter du kontorutstyret ditt optimalt?

  • Hjemmekontor - hvordan ser det ultimate hjemmekontor ut og hvilke rutiner burde man ha?

  • Øvelser for øyne og nakke

  • Hvordan påvirker øynene din positur og daglige aktiviteter?

  • Øyne og idrett - hvordan påvirker synet ditt de aktivitetene du har på fritiden?

Bodil tar vare på dine små blå

Bodil har peiling på det meste som har med optikk å gjøre. Etter denne kvelden vet du:

  • Hvordan øynene jobber foran skjerm og nærarbeid, og hvordan selv den minste manglende korrigering kan gjøre at øyet blir overarbeidet. 

  • Hvordan man kan minske øyebelastningen

  • Hva du burde gjøre dersom du opplever at du ikke ser helt optimalt foran dataskjermen

 ESPEN - Fysioterapeut FysioFit

FysioFit er Espen Kolderups praksis med fokus på behandling, bevegelse og trening. 


"Jeg ønsker å optimalisere hva du kan få til, og er opptatt av hva du kan gjøre i din hverdag med dine ressurser.

Mine interessefelt gjør at jeg holder på med et bredt utvalg av aktiviteter;

Jeg underviser fysiologi og treningslære for nye PT’er og har hatt ansvar for opplæring av treningsinstruktører og trenere innen ulike grener.

Jeg holder jevnlig workshops og foredrag for bedrifter, kolleger og idrettslag rundt temaene fysiologi, trening, bevegelse, ergonomi, og kinesiologitaping (Rocktape) mm.

Mine interesser har blant annet fått meg til å være en del av behandlingsteamet til X Games i Norge, og deltakelse i verdens største forskningsprosjekt på pasienter som har hatt hjerteinfarkt.


I tillegg til å være fysioterapeut jobber jeg som trener for lag og enkeltpersoner. "

BODIL - Optiker Kaibosh

"Jeg liker å hjelpe mennesker med å se bra og se bra ut samtidig! Briller er et fantastisk hjelpemiddel som alle burde ha tilgang til. Mitt ønske er at alle som kommer på synstest skal lære noe nytt og nyttig om øyne og syn, samtidig som de får den synshjelpen de trenger i hverdagen. 

Jeg har mange år i bransjen; først som assistent i butikk fra 2004, og deretter som optiker etter at jeg ble uteksaminert fra Kongsberg i 2010. Etter å ha jobbet i både Tromsø og Oslo, ble Bergen til slutt mitt hjem. 


På fritiden liker jeg å lage ting: sy, strikke og ta bilder, dessuten høre på musikk og ikke minst kose med mine to oppmerksomhetssyke katter. Jeg prøver også å bli flinkere til å utnytte kulturtilbudet i Bergen etter halvannet år i dvale, og oppfordrer alle til å gjøre det samme. Gå på en konsert, sjekk ut en utstilling eller bare ta et glass vin et sted du ikke har vært før! Og kom innom Kaibosh så klart!"