Informasjon og Kjøpsvilkår for Handel i Butikk

1. Vi designer og produserer briller som varer. Hvis du kjøper et produkt og i ettertid oppdager at det er defekt, har butikken rett til å reparere produktet to ganger.


2. Angrer du på kjøpet? Vi tilbyr ikke åpent kjøp, men hjelper deg gjerne med å bytte til et annet produkt eller til en tilgodelapp innen 14 dager etter kjøp. Vi vurderer og eventuelt godkjenner produktbytter i butikken. For bytteaksept, må produktet være i samme tilstand som ved kjøpstidspunktet. Vi aksepterer ikke produkter som ikke kan videreselges, som briller med styrker eller hygieneprodukter.


3. Vi lager gjerne briller til deg med brilleseddel fra en annen optiker, men på eget ansvar. Om det er feil i brilleseddelen, tar vi likevel betalt for å bestille nye glass med korrekte styrker. Vi anbefaler at synstesten utføres av våre optikere for å unngå dette.


4. Alle Kaiboshbriller har to års garanti. For å reklamere på produkter må de leveres personlig til en av våre butikker. Vi behandler ikke garantisaker eller reklamasjoner per post.