Trøtt i øynene eller hodepine

- Noen kjenner på at de er litt trøtt og sliten i øynene, mens andre sliter med hodepine, forteller Anne.

Hun
forklarer videre at noen sliter med stiv nakke, mens andre rett og slett ser uskarp på lang eller kort avstand. For mange kan det å få justert på eksisterende briller eller det å avdekke at man har et behov, bidra til en langt hyggeligere hverdag.

- Det er ikke uvanlig at de som før sovnet på sofaen etter at ungene var lagt, nå holder seg våken for både en og to episoder Netflix, sier hun med et smil. Hva skjer ved optikerbesøk hos Kaibosh?

En synstest hos Kaibosh er fort gjort.

Timen bestiller man enkelt på nett eller telefon. Deretter møter du en av Kaibosh sine hyggelige optikere, på det tidspunktet du selv valgte.

- Min jobb er å avklare om du har dårlig syn eller andre synsproblemer. Dersom du har behov, hjelper jeg deg til å finne riktig løsning og tilpasser disse etter dine behov.

Alle optikere hos Kaibosh er autorisert helsepersonell, utdannet i undersøkelse av synsfunksjonen og tilpasning av optiske hjelpemidler som briller.

- Det er fint om kunden har en oppfatning av sitt behov, men det er på ingen måte avgjørende. Vi bruker ulike verktøy for å gjøre en nøyaktig måling av synet ditt og mot slutten av undersøkelsen forklarer vi hva undersøkelsen har vist. De riktige brillene

I våre butikker finner du medarbeidere med ekspertise som bistår deg med å finne de perfekte innfatningene til deg. 

- Vi har hundrevis av innfatninger å velge mellom, og et bredt utvalg glass. En annen fordel hos oss er at vårt priskonsept gjør at jeg kan anbefale kunden brillene jeg mener de bør ha, helt uavhengig av pris, forteller store manager Stig Runar Helgesen.

Alle ansikter er forskjellige, og alle øyne er unike. Som en ekstraservice tilbyr Kaibosh digital øyemåling. 

- Slik er vi i stand til å gjøre enda mer nøyaktige målinger av øynene dine, noe som er viktig for å tilpasse glassene best mulig til deg.
Sist, men ikke minst - vi gjør de siste, små justeringene når du henter brillene dine. 

- Vi sørger for at dine nye briller passer perfekt og føles komfortable på ansiktet ditt.