BEDRIFTSAVTALE FOR BRILLER


Nå som vi bruker mer tid foran skjermer, har det å ta vare på øynene våre blitt en viktigere del av vår helse og velvære.


Norges Optikerforbund anbefaler en synstest minst annen hvert år for å sjekke om du trenger briller eller om styrken din har forandret seg. En slik synstest vil også hjelpe med å avdekke tegn på en rekke vanlige øyesykdommer og tilstanden på din øyehelse.


Mange utsetter besøk til optiker fordi de synes at briller er unødvendig dyrt - derfor bestemte vi hos på Kaibosh for å gjøre det litt annerledes. Kaibosh er den moderne norske optiker med faste priser for både briller og glass. Ingen skjulte kostnader eller overraskelser i kassen – bare kvalitetsbriller til en rettferdig pris. Alle våre briller er designet, tegnet og utviklet av oss i Norge og produseres ved de samme fabrikkene som benyttes av anerkjente motehus, og holder dermed like høy kvalitet som disse. 

KAIBOSH + DIN BEDRIFT

Fordel med bedriftsavtale:

  • Fast rabatt på alle briller og solbriller med styrke

  • Velg fra hele vårt sortiment

  • Fornuftige priser på databriller og synstest

  • Synstester utført av våre dyktige optikere, med nytt og oppdatert utstyr

  • Råd og anbefalinger når det gjelder bruk av briller på arbeidsplassen

VELG NORSK

Kaibosh ble født i Bergen i 2014 hvor vi også har vårt hovedkontor. Når du velge Kaibosh støtter du norsk design og et norsk selskap. De fleste brillebutikkene i Norge er eid av store internasjonale kjeder med hovedkontoret i utlandet.

Akkurat nå har vi butikker i Bergen og Oslo - men du vil snart finne oss i andre byer!


SLIK KOMMER DU I GANG


Ta kontakt og la oss starte vår reise sammen!

E-post: bedriftsavtale@kaibosh.com

Tlf: 56 12 32 60